Cumpără HemoStop

Ce doriți să faceți astăzi?

?

Ce doriți să faceți astăzi?

Î
n
c
h
i
d
e

Reţete pentru cei care suferă de hemoroizi - masa de seara

Cele mai importante mese de peste zi sunt micul dejun și prânzul. Și cele mai consistente. Dar plecam de la servici pe la ora 16-17, mai mergem pe la cumpărături sau prin oraș. Când ajugem, e important să nu uităm să consumăm o porție de HemostopFibre.

Dar ce mâncăm după ce ajungem acasă, astfel încât să nu ne înfometăm, să ne protejăm sănătatea (dacă avem hemoroizi, fisuri anale sau suferim de constipație mâncarea să ne fie și medicament!), să nu ne îngrășăm, să nu muncim prea mult (suntem deja obosiți după o zi lungă), și să ne și placă?

Dificil de ales, dar nu imposibil. Printre principalele noastre alegeri ar trebui să fie preparatele pe bază de legume și cele proteice ușoare (brânzeturi, pește). Salate ușoare, pește la grătar, legume sote, sosuri parfumate, brânzeturi degresate, fructe acrișoare, pot fi incluse în masa de seară. Renunțați însă la deserturi copioase, paste făinoase rafinate (albe), mâncăruri grase. Se digeră greu și obosesc organismul astfel încât, în loc să ne trezim odihniți, suntem mai greoi de dimineață. Și ne mai și îngrașă și ne pot amplifica diverse afecțiuni.

Pornind de la aceste principii simple, încercăm să vă dăm câteva idei:

1. Pește la grătar cu cartofi natur


Carnea de pește reprezintă cea mai bună variantă pentru a înlocui carnea de porc grasă și grea și care se digeră atât de greu. Prin conținutul său de acizi grași omega-3, de minerale, fosfor, iod, fier, consumul de carne de pește ajută în reducerea colesterolului și trigliceridelor, contribuie la scăderea tensiunii arteriale, ajută la diminuarea proceselor inflamatorii. Cunoscând cât de importantă este reducerea colesterolului în manegementul hemoroizilor, înțelegem cât de sănătos este acest aliment pentru persoanele afectate de hemoroizi.

Ingrediente:

 1. 3-4 pești (carne slabă precum cod, păstrăv, biban, știucă, crap) sau file de pește (circa 300 grame o bucată)
 2. 3-4 linguri de ulei
 3. O lămâie
 4. 800-1000 g cartofi
 5. 50 g unt
 6. O legătură de pătrunjel
 7. Sare, piper

Mod de preparare:

 1. Peștele proaspăt se usucă puțin cu ajutorul unui șervet curat sau un prosop de hârtie. Se sărează ușor, se unge cu lei și se pune pe grătarul încins în prealabil.
 2. Între timp se curăță cartofii și se fierb întregi. Se scurg bine, se taie bucăți și se amestecă cu untul tăiat bucățele mici, până ce acesta se topește. Se sărează ușor și se pune pătrunjelul tăiat mărunt și puțin piper măcinat.
 3. Se servesc cu peștele peste care s-a stors puțină lămâie.
 4. Dacă nu este posibilă prepararea peștelui la grătar, se va alege cuptorul. Pestele se pune într-o tavă, în care s-a pus puțin ulei de măsline, câteva felii de ardei gars și câteva felii de roșii curățate de pieliță.

Pentru a scrie articole de calitate trebuie să lucrăm cu oameni specializati pe domeniile pe care activează. Autorii articolelor au nevoie de training-uri și de acces la documentatie de calitate. Din acest motiv, articolele de pe situl hemostop.ro sunt disponibile doar pentru clienții noștri.

Orice comandă livrată vă dă dreptul la acces gratuit timp de 1 an la zona de articole.

În cazul în care sunteți deja un client HemoStop vă rugăm să introduceți mai jos codul comenzii pentru a avea access la zona de articole.

Atenție: doar comenzile deja livrate vor fi luate în considerare. Din momentul în care s-a realizat livrarea, sistemul informatic are nevoie de aproximativ 5 ore pentru a debloca accesul la zona de articole.

Codul comenzii:


Dacă nu ați primit codul comenzii pe email vă rugăm să ne contactați.

Vă mulțumim!

Vă recomandăm să consultați Schemele de tratament
Preluarea pentru republicarea completă sau parțială a acestui articol se poate face doar cu acordul scris al societății Bioelite Vert S.R.L.

Comentarii

  Momentan nu sunt comentarii!
Adaugă comentariu
Folosiți această rubrică doar pentru comentarii legate de acest subiect. Dacă doriți sa ne contactați pentru alt motiv, click aici.

Sex

Bioelite Vert, CUI: 29916678, Reg.Com. J8/387/2012
Sediu: Strada Ceahlău Nr. 36, Braşov
Telefon: 0766 / 512.356, Fax: 0369 / 815.816